Company Logo

Međunarodni turnir u podvodnom hokeju "Beograd open 2011" - osječani drugi!

U subotu 16.04.2011. na bazenu Tašmajdan u Beogradu, u organizaciji ronilačkog kluba Calypso, održao se veliki međunarodni turnir u podvodnom hokeju

. Od ekipa koje su se prijavile bila je tu uvijek jaka i ovaj puta domaća ekipa Calypsa, Pančevo, Calypso youth, Ljubljana, Calypso novice, Sisak te neizostavna i jaka ekipa Osijeka.

Kako je bilo na samom bazenu Taš svjedočili su i mnogobrojni gledatelji koji su došli dati podršku svojim natjecateljima koji su na jedan lijep i sportski način prezentirali ovu jako zanimljivu i sve više popularnu igru. Hrvatske boje su ovoga puta branile ekipe Osijeka i Siska koje su na kraju osvojile drugo i treće mjesto u ukupnom poretku što nas je jako razveselilo. Najzanimljivija utakmica turnira je bila između domaće ekipe Calypso i ekipe Osijeka koja je na kraju izgubila tijesnim rezultatom od 1-0 u korist ekipe Calypso. Ekipa Osijeka je sastavljena od RC Osijek i UPS Osijek. Glavni cilj je bio otići na turnir i napraviti što kvalitetniji rezultat te donjeti medalje u Osijek jer se ipak radi o jakoj i udarnoj kombinaciji igrača grada Osijeka, rekao nam je Andrej Slivka iz RC Osijek.

Sve u svemu bila je to jedna jako lijepa i sportska subota na Beogradskom bazenu Taš, a domaćinu ronilačkom klubu Calypso i Božani Ostojić zahvaljujemo na ljubaznosti i gostoprimstvu te se nadamo da se vidimo i slijedeći puta na još jednom sportskom natjecanju.
Autor: D. Zurub Foto: M. Brzac - ronitisemora.com

INFORMACIJE

KLUPSKI SASTANCI:

Srijeda 20:00h

Nedjelja 20:00h

TRENINZI NA BAZENIMA:

Srijeda 21:45 - 23:00

Nedjelja 21:00- 22:30

EKO AKCIJE

2024. - Termini u fazi dogovora

RONILAČKI TEČAJEVI

CMAS Logo

pss




Powered by Joomla!®. Designed by: joomla 1.6 templates web hosting Valid XHTML and CSS.

We have 46 guests and no members online