Company Logo

Obilježili smo 20 godina postojanja

Ronilački centar Osijek je u subotu 19.11.2016. je svečano obilježio 20 godina postojanja. Igor Vrandečić, predsjednik kluba naglasio je da se klub razvija u pravom smjeru i da je sve više mladih koji se u RC Osijek odlučuju za prve zarone u svijetu ronjenja. Zahvalio je svim članovima i obećao da će u slijedećim godinama klub imati još više aktivnosti i sportskih uspjeha.

Gradonačelnik grada Osijeka je bio iznenađen visokom razinom profesionalnosti i kvalitete RC Osijek, "Znao sam da Osijek ima kvalitetan ronilački klub ali iznimno mi je drago kada sam vidio da se puno radi i s djecom, pogotovo s osobama s invaliditetom. Drago mi je da grad Osijek može pomoći ovakvim kolektivima i svakako će ubuduće to i nastaviti."

Gradonačelnik je potom primio i zahvalnicu Ronilačkog centra Osijek za svoje doprinos radu kluba.

Osim gradonačelnika svečanom obilježavanju 20 godišnjice kluba pridružili su se i Osječko baranjski župan Vladimir Šišljagić, direktor Hrvatskih voda Zoran Đuroković i mnogi drugi prijatelji kluba.

Predsjednik Hrvatskog ronilačkog saveza, Kamilo Čuljak je rekao kako je Ronilački centar zaslužio svaku pohvalu za svoj rad i pritom uručio Posebno priznanje predsjedniku kluba, Igoru Vrandečiću.

INFORMACIJE

KLUPSKI SASTANCI:

Srijeda 20:00h

Nedjelja 20:00h

TRENINZI NA BAZENIMA:

Srijeda 21:45 - 23:00

Nedjelja 21:00- 22:30

EKO AKCIJE

2024. - Termini u fazi dogovora

RONILAČKI TEČAJEVI

CMAS Logo

pss




Powered by Joomla!®. Designed by: joomla 1.6 templates web hosting Valid XHTML and CSS.

We have 7 guests and no members online